Cake exprés d’albercoc en got sense sucre

En un bol barregem els ous, la llet, la vainilla i l'oli. Afegim la farina, el llevat, les orellanes i els dàtils. Repartim en 4 bols i col·loquem mig albercoc fresc damunt. Cuinem en el microones durant 1 minut a màxima [...]

+ Tota la informació

Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d'arrel en trossos d'una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d'alls solament partits per la meitat. Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli [...]

+ Tota la informació

Magdalenes de taronja sense gluten

Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el llevat i ho afegim a la barreja anterior amb una llengua. [...]

+ Tota la informació

Llenties caldoses amb arròs integral

Ofeguem en una cassola la ceba i l'all picats en oli d'oliva durant 5 minuts. Afegim totes les verdures tallades, el tomàquet i el vi i cuinem fins que s'evapori tot el líquid. Afegim arròs, llorer, romaní, sal i aigua. Bullim a foc suau [...]

+ Tota la informació

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Ofeguem les escalunyes en oli d'oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l'arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem amb aigua o brou calent. Cuinem durant 15 minuts a [...]

+ Tota la informació

Pastís de xocolata amb cafè i espècies

Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les incorporem a la preparació [...]

+ Tota la informació

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a [...]

+ Tota la informació

Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos. Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si cal, fem baixar amb una espàtula els trossets que es quedin [...]

+ Tota la informació