Quisotto cremós de bolets

Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, [...]

+ Tota la informació

Cous cous amb magrana i taronja

1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar. 2. [...]

+ Tota la informació

Cassoletes de peix

Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi [...]

+ Tota la informació

Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Batem els ous i els hi afegim un rajolí de suc de llima. 3. Salpebrem el peix i l’arrebossem; primer per ou batut i després per farina. 4. [...]

+ Tota la informació

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament. 3. Afegim els tomàquets ratllats i coem durant 10 minuts més. Salpebrem [...]

+ Tota la informació

Amanida freda de quinoa

1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits. Reservem. 4. Tallem el [...]

+ Tota la informació

Pastís de cacau i coco

1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de [...]

+ Tota la informació

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts. 3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més. 4. [...]

+ Tota la informació