Porridge tropical

Preparació del Porridge tropical Coem l'arròs en aigua amb una mica de sal. Mentre es cuina l'arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d'un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i [...]

+ Tota la informació

Arròs d’ànec i carxofes

T'atreveixes amb aquesta recepta d'arròs d'ànec i carxofes? La xef amb una Estrella Michelin Fran López ens Compta els secrets perquè quedi perfecte! 🥘🤤 Elaboracions de l'arròs d'ànec i carxofes Per el sofregit de [...]

+ Tota la informació

Amanida tèbia marroquí amb cigrons

Amanida tèbia marroquí amb cigrons, recepta vega per 4 persones. Es prepara amb les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN [embed]https://www.youtube.com/watch?v=SqmSrf0eNV8[/embed] Recepta Vegana Coure l'arròs amb quinoa en [...]

+ Tota la informació

Arròs amb marisc

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=92a-o6YApIY&feature=youtu.be[/embed] Elaboracions de l’arròs amb marisc Elaboració del sofregit Ingredients: 1 quilo de ceba tallada a juliana 2 quilos de tomàquet pera madur 1/2 caps [...]

+ Tota la informació

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

En una cassola ofeguem la ceba i l'all en 4 cullerades d'oli de coco. Afegim el comí, el cardamom, el llorer, la canyella, l'arròs, una mica de sal i aigua bullint fins a cobrir. Cuando vuelva a arrancar el hervor horneamos a [...]

+ Tota la informació

Risotto de carxofes amb pesto vegà

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=f7QfOo0_W34[/embed] Netegem les carxofes de les fulles externes i les parts dures de la tija. Les tallem per la meitat, retirem la pelussa que tenen a l'interior i les tallem en vuitens. Ofeguem les [...]

+ Tota la informació

Cake exprés d’albercoc en got sense sucre

En un bol barregem els ous, la llet, la vainilla i l'oli. Afegim la farina, el llevat, les orellanes i els dàtils. Repartim en 4 bols i col·loquem mig albercoc fresc damunt. Cuinem en el microones durant 1 minut a màxima [...]

+ Tota la informació

Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d'arrel en trossos d'una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d'alls solament partits per la meitat. Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli [...]

+ Tota la informació