INGREDIENTS
1/2 pebrot vermell i 1 pebrot verd
1/2 culleradeta de comí en pols
1 cullerada de cafè de pebre negre mòlt
1 culleradeta de Ras el Hanout
EL·LABORACIÓ
Primer, posarem 400 ml d’aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts.
D’altra banda, tallarem les verdures molt petites, un tall que anomenem brunoise. Posem les verdures crues en un bol i les amanim amb sal, pebre i oli d’oliva. Posem les panses en aigua calenta perquè s’hidratin.
Passats els 5 minuts, barregem el cous cous, les verduretes, les panses i les espècies comí i Ras el hanout. Si no tenim Ras, no passa res, és opcional.
Rectificar de sal i, en l’últim moment, tallar la menta i afegir per evitar l’oxidació.
A més, podem fer un oli de menta per decorar. Per a això, bullirem la menta 30 segons i la refredarem, la posarem en oli d’oliva i la triturarem fins a obtenir un oli molt aromàtic i de color verd.