Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper, Vídeo receptes
Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons
10 minuts
Primer plat
Para 4 personas
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 Vasets d'Arròs Integral Nomen
100 g d'espinacs crus
200 g de barreja de bolets en conserva
60 g de pinyons
Pebre vermell dolç
Oli d'oliva
Sal

EL·LABORACIÓ


n_2016-11_video_receta_arroz_integral_ensalada_microweb
1. Introduïm els Vasets d’Arròs Integral Nomen al microones i els coem durant 1 minut.

2. Posem l’arròs en un vol i el deixem refredar.

3. Colem els bolets i els barregem amb l’arròs. Salem al gust.

4. Disposem una base d’espinacs crus al plat i amanim amb un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal.

5. Afegim la barreja d’arròs i bolets i finalment decorem amb uns pinyons i un toc de pebre vermell dolç.

Comparteix-ho!