Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

Categoria: Altres, Ideals per a tupper
Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons
40 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100 g d'Arròs Extra Nomen
4 lloms de salmó
1 llimona
1 llima
1 taronja
6 alls tendres
6 xampinyons
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_microweb_bodegXXn

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem.

2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs.

3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 cítrics durant un mínim de 30 minuts a la nevera.

4. Piquem els alls tendres i els xampinyons a trossets petits.

5. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i saltem les verdures durant 5 minuts. Afegim l’arròs, saltem tot junt durant uns minuts i salpebrem al gust.

6. Coem el salmó al forn juntament amb el suc dels cítrics, a 180ºC durant 12-14 minuts. Reservem.

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_microweb_intermedio

7. Posem la barreja de l’arròs amb les verdures en un o dos Divertimoldes i el disposem a mode de guarnició en el plat on anem a servir el salmó.

8. Al costat, posem un tall de salmó i el decorem amb la ratlladura dels 3 cítrics per sobre. Salpebrem el salmó i servim.

N_2017.02_receta_arroz_con_salmon_microweb_final

Comparteix-ho!