Amanida freda d’arròs de primavera

Categoria: Amanida, Vídeo receptes
Amanida freda d’arròs de primavera
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'arròs Les Teves Receptes Vegetals
1 manat d’espàrrecs verds
10 maduixes
10 gerds
1 mango
1 llimona
2 endívies
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Julivert sec

EL·LABORACIÓ


N_5_2017_bodegon_noupack_amanidafreda_micweb

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Tallem els espàrrecs a rodanxes fines i els saltem amb oli d’oliva durant uns minuts.

3. Tallem la fruita a trossets petits.

4. En un bol barregem l’arròs amb els espàrrecs i la fruita. Amanim amb oli d’oliva, ratlladura de llimona i salpebrem al gust.

5. Separem les fulles de les endívies.

6. Servim l’amanida d’arròs dins de les fulles de les endívies i decorem amb una mica de julivert sec.

Comparteix-ho!