CUSCÚS NOMEN

Cuscús Nomen: ingredient fonamental i el més versàtil de la cuina àrab magrebina

El cuscús és una sèmola de blat dur d’origen berber ideal com a acompanyament de xai, pollastre i verdures i ingredient fonamental de plats típics magrebins.

El cuscús és un aliment molt ric en hidrats de carboni perfecte per a plats freds i calents. Avui dia preparar un menjar sa i nutritiu amb cuscús Nomen és molt ràpid i senzill, només cal afegir-hi brou o aigua calenta. A més, es pot acompanyar d’hortalisses, tant cuinades com crues.

Et sorprendrà la seva agradable textura!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 5 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Cuscús de pollastre àrab oriental

Cuscús de pollastre àrab oriental

Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a foc lent, quan [...]

Cous cous amb verdures

Cous cous amb verdures

Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. [...]

Tabulé de cous cous

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins [...]

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica [...]

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Mesura el mateix volum d'aigua o brou que de cuscús. Posa el cuscús en un bol i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, aboca l'aigua sobre el cuscús que tens en un bol. Remena-ho i deixa que es cogui uns 5 minuts. Fàcil i ràpid!

Vegeu-ne més