NOMEN BLAT TENDRE

Molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Un component necessari per a una dieta equilibrada. Ideal amb salsa, en amanides o en guarnicions de carns, peixos o verdures .

Pot ser consumit igual que la pasta o l’arròs. Sap a pasta, sembla arròs.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 10 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta [...]

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. [...]

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat [...]

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre
Comparteix-ho!

Veure més