NOMEN BLAT TENDRE

Blat tendre Nomen. Té gust de pasta, sembla arròs
El blat tendre és un producte molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Un component necessari per a una dieta equilibrada. Ideal amb salsa, en amanides o en guarnicions de carn, peix o verdura, es converteix en una alternativa original a l’arròs o a la pasta: té gust de pasta però sembla arròs.

Amb una sorprenent textura entre sucosa i cruixent, el blat tendre està deliciós tant fred, en amanides, com en guisats, saltats o falsos risottos.

Si busques sortir de la rutina amb un menjar nutritiu, saludable i saborós, tasta el blat en la seva forma més pura, sense moldre ni adulterar. A més de ser ric en proteïnes, aporta gran quantitat de fibra a l’organisme.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 10 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta [...]

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns talls en forma de malla. [...]

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat [...]

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part de blat tendre Nomen. Deixa-ho coure durant 10 minuts a foc mitjà perquè estigui al dente. Retira-ho del foc i escorre-ho.

Vegeu-ne més