ARRÒS ARBORIO ESPECIAL RISOTTO NOMEN

Ideal per cuinar risottos, la varietat Arborio és la més famosa d’Itàlia i la més utilitzada pels cuiners a l’hora de preparar aquest famós plat. L’arròs sempre queda homogeni, cremós i consistent.

Aquest arròs s’ha de moure durant la seva cocció perquè absorbeixi el líquid en el que es cou i vagi desprenent una capa de midó creant una crema al seu voltant.

Ideal per preparar risottos i arrossos caldosos. No cal deixar-lo reposar.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 17 per a arrossos secs.

SUGGERIMENTS NOMEN

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. Quan hagi agafat [...]

Risotto de safrà

Risotto de safrà

Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les pastanagues, els naps i les [...]

Risotto de safrà
Comparteix-ho!

Veure més