ARRÒS BASMATI BRAJMA NOMEN

Arròs basmati brajma Nomen. L’aromàtic exquisit de les valls de l’Himàlaia.
L’arròs basmati brajma Nomen és un arròs molt aromàtic conreat a les valls de l’Himàlaia. Segons els experts, és un dels arrossos més selectes i exquisits del món. Destaca per la seva excepcional blancor i l’especial aroma a nous.

Perfecte per a amanides, per a barrejar amb altres arrossos, com a acompanyament de plats de curri o plats orientals i exòtics en general. Després de cuinar-lo queda esponjós i conserva el seu sabor i aroma únics.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 10 minuts.

format recomendado

500 g | 1 kg

SUGGERIMENTS NOMEN

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l'arròs integral i un polsim de [...]

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca
Comparteix-ho!

La varietat arròs basmati brajma

L'arròs basmati brajma Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. Pel seu alt contingut en midó, és recomanable rentar-lo diverses vegades amb aigua corrent i fresca (fins que l'aigua surti clara) perquè quedi solt. L'arròs basmati brajma Nomen té un índex glucèmic inferior al d'altres grans i arrossos, per la qual cosa és recomanable per a diabètics.

Consells de preparació

Aboca una mesura d'arròs prèviament esbandit en 2 mesures d'aigua bullint. Afegeix-hi 2 cullerades d'oli o mantega i sal. Remena-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 10 minuts. Escorre l'excés de líquid i remena-ho abans de servir-ho perquè l'arròs quedi solt i al punt.

Vegeu-ne més