ARRÒS BASMATI BRAJMA NOMEN

L’aromàtic exquisit de les Valls de l’Himàlaia

Segons els experts, un dels més selectes i exquisits del món, destaca la seva blancor excepcional i la seva aroma especial a nou.

Perfecte per utilitzar com a acompanyament de plats de curri o plats orientals i exòtics en general. Després de cuinar queda esponjós i conserva el seu sabor i aroma únics.

Pel seu alt contingut en midó, és recomanable rentar diverses vegades amb aigua corrent i fresca (fins que l’aigua surti clara) perquè quedi solt.

El seu índex glucèmic és inferior al d’altres grans i arrossos, pel que és recomanable per a diabètics.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 10 minuts.

format recomendado

500 g | 1 Kg

SUGGERIMENTS NOMEN

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l'arròs integral i un polsim de [...]

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca
Comparteix-ho!

Veure més