ARRÒS BOMBA NOMEN

L’arròs per excel·lència

En Nomen dediquem els millors arrossars per al cultiu d’una de les nostres varietats més apreciades: l’arròs Bomba. Per a la seva producció es segueixen utilitzant mètodes tradicionals que es remunten a 1860. Fruit d’aquesta tradició arrossera, avui podem oferir-li aquest excel·lent arròs de producció limitada.

Nomen recupera per a vostè l’arròs Bomba, l’arròs rodó de més prestigi que no es passa i sempre queda solt. Gràcies a la seva gran capacitat d’absorció i a la seva textura és el preferit pels cuiners més exigents per a l’elaboració de les millors paelles, els arrossos caldosos o els arrossos al forn.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts per a arrossos caldosos i 18 per a arrossos secs.

format recomendado

1 Kg | 5 Kg

SUGGERIMENTS NOMEN

Calamars farcits

Calamars farcits

Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els [...]

Arròs caldós amb bacallà

Arròs caldós amb bacallà

El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en [...]

Paella amb pollastre

Paella amb pollastre

Vídeo recepta:

Paella de marisc

Paella de marisc

1. En una paella posem un bon raig d'oli d'oliva i marquem les gambes. 2. [...]

Paella de marisc
Comparteix-ho!

Veure més