ARRÒS DE CULTIU ECOLÒGIC NOMEN

Arròs de cultiu ecològic Nomen. Sa i natural.
L’arròs de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, saborós, sa i natural, perfecte per a elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals, com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs. A més, és ideal per a preparar receptes de cuina vegetariana o vegana.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 16, per a arrossos secs.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 [...]

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí
Comparteix-ho!

La varietat arròs ecològic

L'arròs ecològic Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines conreat amb mètodes naturals. De gra rodó i de color blanc uniforme, en el seu cultiu no emprem adobs, ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar. És un arròs pur 100%, conreat amb mètodes naturals.

Consells de preparació

Posa al foc 2 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs ecològic Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 14 minuts per a obtenir un arròs caldós i 16 minuts, per a un arròs sec. Deixa-ho reposar fora del foc durant 2 minuts abans de servir-ho.

Vegeu-ne més