ARRÒS INTEGRAL FORMAT PLÀSTIC NOMEN

Arròs integral format plàstic. Sabor natural integral.
L’arròs integral Nomen és un arròs molt apreciat pel seu intens i delicat sabor. Ideal per a preparar tot tipus de receptes: des de plats tradicionals fins a la més sana cuina natural: amb verdures, amb hortalisses, amb bolets… Enriqueix qualsevol plat pel seu característic sabor natural integral.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts. (La resta dels integrals solen trigar sobre 45-50 minuts de cocció)

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i [...]

Amanida tropical d’arròs integral

Amanida tropical d’arròs integral

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i [...]

Amanida tropical d’arròs integral
Comparteix-ho!

Arròs integral en només 20 minuts

Gràcies a la selecció de les millors collites i a l'acurat tractament d'elaboració, l'arròs integral Nomen només necessita un temps de cocció de 20 minuts. L'arròs integral Nomen és un arròs rodó, espellofat i net. Conserva la major part del segó de la closca, el pericarpi i la pell, que suposen una font de fibra, vitamines i minerals. Envasat en format de plàstic d'1 kg.

La varietat arròs integral

L'arròs integral conté més quantitat de fibra, vitamines i minerals que altres arrossos. Com que conserva l'embolcall exterior, l'arròs integral manté més propietats nutritives intactes. És ric en vitamina B, pobre en greixos i conté gran quantitat d'hidrats de carboni. A més, el consum regular d'arròs integral té un efecte positiu per a la prevenció i millora d'algunes patologies, com ara la hipertensió i la hipercolesterolèmia.

Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat

La varietat integral d'arròs extra, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries. Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, obtindràs sempre el millor resultat.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs integral. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc uns 5 minuts abans de servir-ho.

Vegeu-ne més