ARRÒS INTEGRAL NOMEN

Arròs integral Nomen. El més complet i amb més fibra.
L’arròs integral Nomen és un arròs molt apreciat pel seu intens i delicat sabor. Ideal per a preparar tot tipus de receptes: des de plats tradicionals fins a la més sana cuina natural: amb verdures, amb hortalisses, amb bolets… Enriqueix qualsevol tipus de plat pel seu característic sabor natural integral.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts (la resta dels integrals solen trigar sobre 45-50 minuts de cocció)

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

Arròs integral amb espàrrecs verds i xampinyons

El primer és tallar totes les verdures en trossos petits, d'aproximadament 1 [...]

Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives

Posar una cassola mitjana al foc amb aigua fins a la meitat. Rentar bé els [...]

Tomàquet farcit d’arròs integral amb tonyina, pastanaga i olives
Comparteix-ho!

Arròs integral en només 20 minuts

Gràcies a la selecció de les millors collites i a l'acurat tractament d'elaboració, l'arròs integral Nomen només necessita un temps de cocció de 20 minuts. L'arròs integral Nomen és un arròs rodó, espellofat i net. Conserva la major part del segó de la closca, el pericarpi i la pell, que suposen una font de fibra, vitamines i minerals. Envasem l'arròs integral Nomen al buit per a garantir-ne una conservació òptima i que arribi a cada casa com acabat d'elaborar.

La varietat arròs integral

L'arròs integral conté més quantitat de fibra, vitamines i minerals que altres arrossos. Com que conserva l'embolcall exterior, l'arròs integral manté intactes les propietats nutritives. És ric en vitamina B, pobre en greixos i conté una gran quantitat d'hidrats de carboni complexos que es digereixen lentament, la qual cosa proporciona un nivell de glucosa constant a l'organisme.

Qualitat d'arròs integral extra

La varietat integral d'arròs extra és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries. De grans acuradament seleccionats, conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs integral. Remena'l, tapa'l i deixa'l coure durant 20 minuts a foc lent. Deixa'l reposar fora del foc uns 5 minuts abans de servir-lo. Perfecte per a receptes mediterrànies o com a acompanyament a verdures i hortalisses.

Vegeu-ne més