ARRÒS RÀPID NOMEN

Arròs ràpid Nomen. Llest per a menjar en 5 minuts.
L’arròs ràpid Nomen és un arròs llarg precuit a punt per a menjar en cinc minuts. Aquest pràctic arròs és fàcil i còmode d’utilitzar a la cuina. Ideal per a tot tipus de plats i molt adequat per a amanides i guarnicions.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 5 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Salmó a la planxa marinat en salsa de soia i guarnició d’arròs

Fer servir salmó congelat o congelar durant 48h les peces de salmó fresc per [...]

Arròs amb mandonguilles en salsa

Arròs amb mandonguilles en salsa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 [...]

Arròs amb mandonguilles en salsa
Comparteix-ho!

La varietat arròs ràpid

L'arròs ràpid Nomen és un arròs precuit de primera que ha estat sotmès a un procés natural de precocció i deshidratació per a accelerar-ne la cocció. Així, manté tot el sabor i la textura i permet cuinar-lo ràpidament. Aquest tipus d'arròs llarg es presenta en quatre pràctiques bosses individuals i és un excel·lent complement a carns, verdures i peixos.

Consells de preparació

Introdueix una bossa d'arròs ràpid Nomen en 1 litre d'aigua bullint. Afegeix-hi sal i, si vols, una cullerada d'oli o mantega. Deixa-ho coure a foc intens durant 5 minuts. Retira la bossa de l'aigua amb l'ajuda d'una forquilla i deixa-la escórrer uns instants. Obre la bossa i remena l'arròs abans de servir-lo. Perfecte per a receptes mediterrànies o com a acompanyament a verdures i hortalisses.

Vegeu-ne més