ARRÒS SALVATGE LLARG AMB VERDURES NOMEN

Arròs salvatge llarg amb verdures Nomen. Exòtic i original.
L’arròs salvatge amb arròs llarg i verdures Nomen és un producte elaborat amb arròs salvatge pur, arròs llarg vaporitzat i diferents verdures.

Si t’agraden els sabors originals i exòtics, tasta el nostre exquisit arròs salvatge amb arròs llarg i verdures i es convertirà en un producte indispensable al teu rebost. Tindràs sempre a mà un complet primer plat o una deliciosa guarnició per a acompanyar carns i peixos.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 30-40 minuts (l’arròs està cuit quan s’han rebentat com a mínim la meitat dels grans). Si es cuina barrejat amb altres arrossos, el temps de cocció és de 20 minuts.

ARRÒS SALVATGE LLARG AMB VERDURES NOMEN
Comparteix-ho!

La varietat arròs salvatge amb arròs llarg i verdures

L'arròs salvatge amb arròs llarg i verdures Nomen és un arròs ric en fibra, proteïnes, minerals i vitamines. Aquest producte d'alt valor nutritiu conté un 77 % d'arròs llarg vaporitzat, un 13 % d'arròs salvatge i un 2,5 % d'hortalisses i verdures, com ara espinacs, porro, pastanaga, all i tomàquet. Al·lergògens: llet. Pot contenir traces de gluten, soja i api. L'arròs salvatge amb arròs llarg i verdures Nomen es presenta en dos pràctics sobres individuals per a cuinar.

Consells de preparació

Aboca mig litre d'aigua i una cullerada d'oli o mantega en una cassola. Afegeix-hi el contingut d'un dels sobres i porta-ho a ebullició. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant 30-40 minuts, fins que absorbeixi tot el líquid. No necessita sal. També es pot fregir, i resulta un primer plat deliciós i un acompanyament saborós i original.

Vegeu-ne més