ARRÒS SALVATGE NOMEN

El més exòtic.

De color negre, agradable textura cruixent i de fàcil preparació.

Baix en greixos i ric en fibra, proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d’alt valor nutritiu, és una gramínia aquàtica que conserva la seva closca i que es cultiva al nord de Canadà.

El salvatge pur 100% i el salvatge amb arròs blanc són ideals per sorprenents i exquisides guarnicions així com ara amanides o plats preparats amb verdures. També es pot fregir i resulta un acompanyament saborós i original.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 30-40 minuts (l’arròs està cuit quan s’han rebentat com a mínim la meitat dels grans). Si es cuina barrejat amb altres arrossos, el temps de cocció és de 20 minuts).

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 [...]

Hamburgueses d’arròs salvatge

Hamburgueses d’arròs salvatge

1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de [...]

Hamburgueses d’arròs salvatge
Comparteix-ho!

Veure més