ARRÒS VAPORITZAT NOMEN

El que no es passa.

Arròs de gra llarg, fàcil i còmode d’utilitzar.

De gra llarg, és un arròs sotmès a un tractament hidrotèrmic que combina factors de pressió, temperatura i vapor d’aigua. D’aquesta manera s’aconsegueix que l’arròs sempre quedi al seu punt i mai es passi obtenint un arròs de coloració daurada, més ric en vitamines i minerals. Ideal per a tot tipus d’arrossos tradicionals, especialment indicat per guarnicions, amanides i plats d’arròs solt.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 18 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Renteu l’arròs i el posem a bullir amb aigua, una mica de sal i un rajolí [...]

Arròs a la cubana amb ou poché

Arròs a la cubana amb ou poché

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- [...]

Arròs a la cubana amb ou poché
Comparteix-ho!

Veure més