ARRÒS VAPORITZAT NOMEN

NOU

Arrozísimo, l’arròs vaporitzat que no es passa.
Arrozísimo és la marca del nostre arròs vaporitzat. De gra llarg, és fàcil i còmode d’utilitzar a la cuina perquè no es passa ni s’enganxa.

És ideal per a tot tipus d’arrossos tradicionals i està especialment indicat per a guarnicions, amanides i plats d’arròs solt.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 18 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Renteu l’arròs i el posem a bullir amb aigua, una mica de sal i un rajolí [...]

Arròs a la cubana amb ou poché

Arròs a la cubana amb ou poché

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film -resistent a la calor- [...]

Magret d'ànec amb salsa de taronja i guarnició d'arròs a l'all

Magret d'ànec amb salsa de taronja i guarnició d'arròs a l'all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 [...]

Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all
Comparteix-ho!

La varietat arròs vaporitzat

Arrozísimo és un arròs vaporitzat de primera, que no queda apegat ni enganxat. És un excel·lent complement a carns, verdures i peix. De textura lleugera i esponjosa, Arrozísimo és un arròs sotmès a un tractament hidrotèrmic que combina factors de pressió, temperatura i vapor d'aigua. D'aquesta manera s'aconsegueix que l'arròs sempre quedi al seu punt més apetitós i en resulta un arròs de coloració daurada, més ric en vitamines i minerals.

Consells de preparació

Posa al foc 2,5 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs vaporitzat Arrozísimo. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 18 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc durant 5 minuts abans de servir-ho. Perfecte per a receptes mediterrànies o com a acompanyament a verdures i hortalisses.

Vegeu-ne més