Altres

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament. 3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts. 4. Mentrestant, [...]

+ Tota la informació

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem. 2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem les fulles per l’altre. 3. En una paella posem un raig [...]

+ Tota la informació

Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

1. Piquem les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i afegim la ceba i l’all. Coem durant 10 minuts. 3. Salpebrem el pollastre i l’afegim a la cassola. Coem durant 10 [...]

+ Tota la informació

Rotllets de col farcits d’arròs integral

1. Coem les fulles de col al vapor durant 4-5 minuts. 2. Tallem les fulles donant-los una forma quadrada de 8 cm x 8 cm aproximadament. Reservem. 3. Tallem al bacó i el frankfurt a trossets petits i els saltem en una paella durant 3 [...]

+ Tota la informació

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebrem al gust. 3. [...]

+ Tota la informació

Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

1. Tallem la ceba a mitges llunes i piquem el gingebre i l’all a daus molt petits. 2. En un bol barregem la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de llorer partides per la meitat, un rajolí d’oli d’oliva [...]

+ Tota la informació

Aperitiu de brie arrebossat amb melmelada de mango

1. Batem els ous. 2. Arrebossem les porcions de formatge; primer per ou batut i després per pa ratllat. 3. Congelem les porcions arrebossades un mínim de 4 hores. 4. Fregim les porcions directament congelades en oli ben [...]

+ Tota la informació

Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché

1. Escalfem la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegim el puré de patates i coem fins a espessir. Rectifiquem de sal i pebre negre. 2. Netegem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. Fem quatre [...]

+ Tota la informació