Altres

Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Laminem les dents d’all. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un [...]

+ Tota la informació

Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament. 3. Pintem les làmines amb una mica [...]

+ Tota la informació

Orada amb verdures i guarnició d’Arrozísimo

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Preparem les verdures; els carbassons i les pastanagues a bastons i les cebes a mitges llunes. 3. En una safata de forn disposem les [...]

+ Tota la informació

Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó

1. Introduïm els Vasets d'Arròs al microones i els coem durant 1 minut. Reservem. 2. Amb l’ajuda d’un aparell espiralitzador fem espaguetis de carbassó. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espaguetis de [...]

+ Tota la informació

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació

Aperitiu de boletes d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180ºC. 2. En una olla posem aigua i quan bulli afegim l’arròs. Un cop cuit el colem. 3. Barregem l’arròs cuit amb la tonyina, el formatge ratllat, la maonesa, les herbes provençals i sal al gust. 4. Ens [...]

+ Tota la informació

Hamburgueses d’arròs salvatge

1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem. 2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem la pastanaga durant 10 [...]

+ Tota la informació

Pizza vegetal amb farina d’arròs

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d'oli, un parell de pessics de sal i l'aigua. Treballem fins a obtenir una barreja homogènia. 3. Sobre una safata de forn hi posem una [...]

+ Tota la informació