Altres

Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché

1. Escalfem la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegim el puré de patates i coem fins a espessir. Rectifiquem de sal i pebre negre. 2. Netegem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. Fem quatre [...]

+ Tota la informació

Carbassa farcida amb arròs integral i tocs de tardor

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Obrim les carbasses per la meitat i els hi traiem els fils i les llavors. 3. Pintem les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coem al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin [...]

+ Tota la informació

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim els condiments aromàtics; el [...]

+ Tota la informació

Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Laminem les dents d’all. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un [...]

+ Tota la informació

Lasanya de carbassó, blat tendre, olivada i tocs cruixents

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el carbassó a làmines i el coem a la planxa lleugerament. 3. Pintem les làmines amb una mica [...]

+ Tota la informació

Orada amb verdures i guarnició d’Arrozísimo

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem. 2. Preparem les verdures; els carbassons i les pastanagues a bastons i les cebes a mitges llunes. 3. En una safata de forn disposem les [...]

+ Tota la informació

Timbal d’arròs, remenat i espaguetis de carbassó

1. Introduïm els Vasets d'Arròs al microones i els coem durant 1 minut. Reservem. 2. Amb l’ajuda d’un aparell espiralitzador fem espaguetis de carbassó. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els espaguetis de [...]

+ Tota la informació

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació