Amanida

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació

Amanida tropical d’arròs integral

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons lleugerament. 5. Piquem el coriandre. 6. En [...]

+ Tota la informació

Amanida freda d’arròs de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem els espàrrecs a rodanxes fines i els saltem amb oli d’oliva durant uns minuts. 3. Tallem la fruita a trossets [...]

+ Tota la informació

Cous cous amb magrana i ametlles

1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la magrana. 4. En una paella torrem lleugerament les làmines [...]

+ Tota la informació

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Tallem les orellanes a trossets petits. 4. Barregem el Cous Cous amb les pipes, els [...]

+ Tota la informació

Amanida d’espinacs amb arròs integral, bolets i pinyons

1. Introduïm els Vasets d'Arròs Integral Nomen al microones i els coem durant 1 minut. 2. Posem l'arròs en un vol i el deixem refredar. 3. Colem els bolets i els barregem amb l’arròs. Salem al gust. 4. Disposem una base d'espinacs [...]

+ Tota la informació

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta de sal aproximadament 10 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina el blat, rentar i tallar en trossos mitjans el bròquil i el carbassó. Preparar una paella ben [...]

+ Tota la informació

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb [...]

+ Tota la informació