Amanida

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta de sal aproximadament 10 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina el blat, rentar i tallar en trossos mitjans el bròquil i el carbassó. Preparar una paella ben [...]

+ Tota la informació

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb [...]

+ Tota la informació

Amanida duo d’arrossos amb tomàquet sec, orellanes, parmesà i ruca

Posar una cassola amb aigua a bullir. Tirar l'arròs integral i un polsim de sal quan arrenqui el bulliment. Mentrestant, rentar bé l'arròs basmati dins d’un colador sota el doll d'aigua freda fins que l'aigua surti clara. Passats 10 minuts de [...]

+ Tota la informació

Amanida d’arròs amb escalivada

Coure l'arròs en el doble d'aigua, uns 600ml aproximadament, durant 12 minuts. Escórrer i refredar. Per l'escalivada, posar les verdures rentades amb un fil d'oli i sal al forn durant 45 minuts a 180º. Deixar refredar i pelar. Tallar en tires [...]

+ Tota la informació