Caldós

Arròs caldós amb gambes

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem. 3. En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada a daus molt petits durant 15 [...]

+ Tota la informació

Arròs caldós amb galeres

1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls aixafats. Quan estiguin daurats els retirem de la cassola. 2. Afegim les galeres i les marquem a la cassola. Les reservem. 3. Afegim el tomàquet pelat i tallat a daus [...]

+ Tota la informació

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

1. Tallem les cebes a mitges llunes i en una cassola les sofregim amb una mica d'oli d'oliva durant 10 minuts. 2. Tallem la carbassa a daus petits i l'afegim a la cassola. Coem durant 10 minuts més. 3. Salem al gust. 4. Escalfen el [...]

+ Tota la informació

Arròs caldós

En una paella o cassola baixa posem una mica d'oli d'oliva i la ceba picada i la posem al foc. Deixem que la ceba es torni transparent i afegim l'arròs. Removem bé perquè l'arròs no es cremi i afegim el vi ‘albariño’. Deixem que [...]

+ Tota la informació

Arròs caldós amb bacallà

El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en brunoise. Posteriorment, tallarem els tomàquets a la meitat i els hi traurem les llavors. Ratllarem i rebutjarem la pell. Per al sofregit, afegir la ceba i els alls en [...]

+ Tota la informació