Ideals per a tupper

Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua. 2. En un bol barregem el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixem macerar durant un mínim de 30 minuts. 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs [...]

+ Tota la informació

Croquetes de quinoa i fruits secs

1. Rentem la quinoa amb força aigua. En una olla posem els 100 g de quinoa juntament amb 200 ml de beguda d’arròs i un pessic de sal. Coem a foc suau i tapat durant 12 minuts aproximadament. 2. Piquem els festucs i les nous amb l’ajuda [...]

+ Tota la informació

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim els condiments aromàtics; el [...]

+ Tota la informació

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació

Amanida tropical d’arròs integral

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons lleugerament. 5. Piquem el coriandre. 6. En [...]

+ Tota la informació

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10 minuts. 3. Afegim el vi dolç i les [...]

+ Tota la informació

Arròs amb mandonguilles en salsa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 minuts. Colem i reservem. 2. En un bol posem la llesca de pa amb la llet durant un parell de minuts. Seguidament l’escorrem. 3. Netegem el julivert i en piquem les [...]

+ Tota la informació

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació