Ideals per a tupper

Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs. 2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem. 3. Piquem l’alfàbrega i reservem. 4. En un bol barregem l’arròs amb [...]

+ Tota la informació

Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures

1. Tallem la tonyina a daus. 2. Macerem els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixem macerar a la nevera durant 30 minuts. 3. Amb l’ajuda d’un pelador o un aparell especial fem tires amb el [...]

+ Tota la informació

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem. 3. Tallem les verdures a tires primes. 4. Barregem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la [...]

+ Tota la informació

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre. 3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de [...]

+ Tota la informació

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa. 2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reservem. 3. [...]

+ Tota la informació

Arròs amb pollastre a la llima

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora. 2. Mentrestant posem aigua amb [...]

+ Tota la informació

Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem l’enciam, les olives i els cogombrets. 3. En un bol barregem l’arròs cuit amb la tonyina, la maonesa, l’enciam picat, les olives, [...]

+ Tota la informació

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons. 3. En un wok disposem un rajolí d’oli d’oliva i saltem [...]

+ Tota la informació