Ideals per a tupper

Cous cous amb magrana i taronja

1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar. 2. [...]

+ Tota la informació

Cassoletes de peix

Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi [...]

+ Tota la informació

Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament. 3. Afegim els tomàquets ratllats i coem durant 10 minuts més. Salpebrem [...]

+ Tota la informació

Amanida freda de quinoa

1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits. Reservem. 4. Tallem el [...]

+ Tota la informació

Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs. 2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem. 3. Piquem l’alfàbrega i reservem. 4. En un bol barregem l’arròs amb [...]

+ Tota la informació

Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures

1. Tallem la tonyina a daus. 2. Macerem els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixem macerar a la nevera durant 30 minuts. 3. Amb l’ajuda d’un pelador o un aparell especial fem tires amb el [...]

+ Tota la informació

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem. 3. Tallem les verdures a tires primes. 4. Barregem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la [...]

+ Tota la informació

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre. 3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de [...]

+ Tota la informació