Ideals per a tupper

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació

Amanida tropical d’arròs integral

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem els pinyons lleugerament. 5. Piquem el coriandre. 6. En [...]

+ Tota la informació

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem la ceba a làmines fines i la coem en una paella amb oli d’oliva durant 10 minuts. 3. Afegim el vi dolç i les [...]

+ Tota la informació

Arròs amb mandonguilles en salsa

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 5 minuts. Colem i reservem. 2. En un bol posem la llesca de pa amb la llet durant un parell de minuts. Seguidament l’escorrem. 3. Netegem el julivert i en piquem les [...]

+ Tota la informació

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Mentrestant ratllem la pell de la llimona, la llima i la taronja, i n’exprimim els sucs. 3. Deixem macerar els lloms de salmó amb el suc dels 3 [...]

+ Tota la informació

Cous cous amb magrana i ametlles

1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la magrana. 4. En una paella torrem lleugerament les làmines [...]

+ Tota la informació

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem el bròquil i la coliflor a ramillets molt petits. 3. En un wok amb una mica d'oli d'oliva saltem les [...]

+ Tota la informació

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem les pastanagues i les tallem a trossets petits. 3. Coem les pastanagues en una paella amb una mica d’oli d’oliva durant 10 minuts. 4. Afegim les cues [...]

+ Tota la informació