Menjar asiàtic i oriental

Onigiris

1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts. 3. Passat [...]

+ Tota la informació

Arròs amb katsudon

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 5 minuts. El colem i reservem. 2. Salpebrem els talls de llom. 3. Arrebossem la carn primer per ou batut i després pel panko. 4. Fregim els talls de carn en oli ben [...]

+ Tota la informació

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre. 3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de [...]

+ Tota la informació

Bibimbup

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i [...]

+ Tota la informació

Arròs biryani

1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. Afegim el gingebre i coem durant un parell de minuts [...]

+ Tota la informació

Niguiri de salmó

Per a preparar l’arròs: 1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant [...]

+ Tota la informació

Curri groc thai amb albergínia i pollastre

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i reservem. 2. En un wok posem dues cullerades soperes d’oli de girasol juntament amb la pasta de curri i coem durant 1 minut. 3. Afegim la llet de coco i coem durant 2 [...]

+ Tota la informació

Curri de basmati amb poma i ceba

1. Introduïm els Vasets d'Arròs Basmati al microones i els coem durant 1 minut. 2. Pelem la ceba i la poma i les tallem a daus petits. 3. En un bol barregem la ceba, la poma amb un rajolí d'oli d'oliva, el curri i les panses. Coem al [...]

+ Tota la informació