Menjar asiàtic i oriental

Arròs biryani

1. Piquem la ceba a daus petits i pelem i piquem el gingebre a trossets molt petits. 2. En una cassola posem un raig d’oli de girasol i sofregim la ceba durant 10 minuts. 3. Afegim el gingebre i coem durant un parell de minuts [...]

+ Tota la informació

Niguiri de salmó

Per a preparar l’arròs: 1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant [...]

+ Tota la informació

Curri groc thai amb albergínia i pollastre

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i reservem. 2. En un wok posem dues cullerades soperes d’oli de girasol juntament amb la pasta de curri i coem durant 1 minut. 3. Afegim la llet de coco i coem durant 2 [...]

+ Tota la informació

Curri de basmati amb poma i ceba

1. Introduïm els Vasets d'Arròs Basmati al microones i els coem durant 1 minut. 2. Pelem la ceba i la poma i les tallem a daus petits. 3. En un bol barregem la ceba, la poma amb un rajolí d'oli d'oliva, el curri i les panses. Coem al [...]

+ Tota la informació

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina, preparar el sofregit. Pelar i picar l'all en làmines i pelar i ratllar la xirivia. Amb un mica d'oli daurar lleugerament [...]

+ Tota la informació

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb [...]

+ Tota la informació