Menjar asiàtic i oriental

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 minuts. Escórrer i reservar. Mentre es cuina, preparar el sofregit. Pelar i picar l'all en làmines i pelar i ratllar la xirivia. Amb un mica d'oli daurar lleugerament [...]

+ Tota la informació

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins d’un bol, i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bulliment, mullar el cous cous i deixar-ho reposar un parell de minuts. Després, gratar amb cura amb [...]

+ Tota la informació

Cous cous amb verdures

Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. Quan arrenqui el bull, aboquem en aigua sobre el cous cous que el tindrem en un bol. Remenem i deixem que el cous cous es cogui uns 5 minuts. D'altra banda, tallarem [...]

+ Tota la informació

Assortiment de Sushi

Coem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre d’arròs, sal sucre a foc lent fins textura de xarop. Es barreja l’arròs amb el condiment amb espàtula. Makis: es posa una alga sobre l’estoreta, a sobre s’hi posa una capa [...]

+ Tota la informació