Postres

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora. 3. Untem una [...]

+ Tota la informació

Pastís esponjós de llimona

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la llet, l’oli, la ratlladura [...]

+ Tota la informació

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred.

+ Tota la informació

Gelat d’arròs amb llet

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la baina de vainilla i la pell de la llimona. Escalfem fins que arrenqui el bull. 2. Afegim l’arròs i deixem cuinar durant 15 minuts a foc mig i remenant de tant [...]

+ Tota la informació

Arròs amb llet de coco i mango

1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem. 2. Posem la llet de coco a bullir juntament amb el sucre. 3. Incorporem l’arròs i el coem fins que estigui al punt (uns 12 minuts [...]

+ Tota la informació

Maduixes farcides amb crema de cacau

1. En un bol batem el rovell juntament amb la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen, la Maicena i el sucre. 2. Posem la barreja anterior en un cassó i escalfem a foc mig remenant amb l’ajuda d’un remenador, fins a obtenir una textura [...]

+ Tota la informació

Galetes nadalenques amb canyella, gingebre i nou moscada

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. En un bol barregem la farina amb la mantega. 3. Afegim l’ou, el sucre, el llevat, la canyella, el gingebre i una mica de nou moscada ratllada. Barregem bé. 4. Afegim la beguda d’arròs i [...]

+ Tota la informació

Pa de pessic de llima llimona sense gluten

Batem l'oli amb la vareta i afegim a poc a poc el sucre i seguim batent amb energia. Afegim els ous, un a un, sense afegir el següent fins que l'anterior estigui ben integrat. Tamisem la farina juntament amb el llevat i l’afegim a cullerades, a [...]

+ Tota la informació