FARINA DE BLAT

Farina de blat Nomen. La clàssica per a les teves receptes de sempre.
La farina de blat Nomen és un producte ideal per a arrebossats, per a rebosteria, per a fer masses o per a espessir salses.

Utilitza-la per a elaborar les teves millors receptes de bescuits, pasta fullada, creps, pastes, pizzes, salses o guisats i et felicitaran.

També pots barrejar-la amb farina d’arròs o altres cereals i sèmoles per a elaborar una infinitat de delicioses receptes.

La farina de blat Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

FARINA DE BLAT
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més