LES TEVES RECEPTES DE CULLERA

NOU

Les teves receptes de cullera. Arròs especial caldosos.
Són arrossos que una vegada cuits conserven part del brou.

Per a triomfar amb un arròs caldós, el brou ha d’adquirir cos i el gra, consistència. Nomen ha seleccionat la varietat marisma de gra generós i més adequada per a aconseguir un plat saborós, diferenciador, de gust excepcional al paladar per la grandària del gra.

Els arrossos caldosos es caracteritzen per tenir una base liquida que fa que el plat conservi tots els sabors de la cocció. Però per a triomfar amb un arròs caldós, el brou ha d’adquirir cos i el gra, consistència.

Les qualitats culinàries de la varietat marisma es demostren en la seva gran capacitat d’absorció i la poca pèrdua de midó durant la cocció, que la fan ideal per a elaborar qualsevol arròs caldós: amb llamàntol, amb pollastre, amb conill, amb gambes, amb espinacs, amb xampinyons… Amb aquest arròs gran selecció les teves receptes de cullera quedaran millor que mai!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 16 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

1. Tallem les cebes a mitges llunes i en una cassola les sofregim amb una [...]

Arròs caldós amb galeres

Arròs caldós amb galeres

1. En una cassola posem un raig d’oli d’oliva i 2 grans d’alls [...]

Arròs caldós amb gambes

Arròs caldós amb gambes

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una cassola posem un [...]

Arròs caldós amb gambes
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més