LES TEVES RECEPTES MÉS DOLCES

NOU

Arròs especial per a preparar les teves receptes més dolces
Nomen presenta la seva gran selecció d’arròs per a postres. L’arròs arbori, al costat de l’arròs carnaroli, és un dels tipus d’arròs italià utilitzats per a l’elaboració de plats per a postres i risottos.

Aquests tipus d’arròs de gra petit són ideals per a aconseguir la textura desitjada pel seu alt contingut en midó i la seva capacitat d’absorbir molt de líquid. Cuinat al punt, l’arròs arbori ofereix una textura tendra, amb el nucli al dente, conservant la seva forma i doblant el volum encara més.

Perfecte per a elaborar receptes tan tradicionals com l’arròs amb llet o flams, pastissos i gelats.

Què esperes per a tastar-lo?

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs amb llet de coco i mango

Arròs amb llet de coco i mango

1. Posem aigua a bullir i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. [...]

Gelat d'arròs amb llet

Gelat d'arròs amb llet

1. En una olla posem la llet, la llet evaporada, la branca de canyella, la [...]

Gelat d’arròs amb llet
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més