PA RATLLAT PER A ARREBOSSAR

Pa ratllat per a arrebossar Nomen. Especial per a arrebossar
El pa ratllat per a arrebossar Nomen és un pa ratllat especial per a empanar i arrebossar carns, peixos o vegetals i aconseguir arrebossats més cruixents i saborosos.

D’aspecte uniforme, és el producte resultant de la molta del pa lleugerament torrat elaborat amb farina de blat, ideal per a arrebossar, empanar o com a ingredient en la massa d’altres aliments com ara hamburgueses, croquetes, mandonguilles, etc.

És un ingredient imprescindible a la cuina per a elaborar nombrosos plats, que de ben segur faran que gaudeixis al màxim del seu sabor.

Tasta la increïble textura lleugerament torrada del pa per a arrebossar Nomen en les teves receptes de calamars arrebossats, filets empanats o croquetes variades… Et lleparàs els dits!

Amb la garantia de qualitat Nomen.

PA RATLLAT PER A ARREBOSSAR
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més