FIDEUADA

Fideuada Nomen. Cuina mediterrània a casa.
Amb els plats preparats Nomen podràs gaudir d’una excel·lent fideuada sense passar-te hores a la cuina.

La fideuada és una de les receptes mediterrànies més apreciades i laborioses. Ara amb els plats preparats Nomen cuinar una fideuada és més ràpid, fàcil i còmode. En només 11 minuts tindràs una autèntica fideuada llesta per a menjar.

Nomen et prepara els ingredients necessaris per a una excepcional fideuada estil rossejat sense conservants: un deliciós brou de peix i marisc i els fideus per afegir-hi.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 11 minuts.

FIDEUADA
Comparteix-ho!

Consells de preparació

1. Posa en un recipient baix i ample (d'uns 30 cm de diàmetre) 3 cullerades soperes d'oli. Escalfa-ho a foc mitjà. Afegeix-hi els fideus i remena'ls constantment fins que es torrin sense cremar-se.

2. Aboca-hi amb precaució el contingut de la llauna de brou. Afegeix mitja llauna d'aigua calenta al recipient. Deixa-ho coure fins que absorbeixi el brou (aproximadament 11 minuts).

3. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar 2 minuts abans de servir-ho. Si vols, pots posar la fideuada uns instants al forn perquè es gratini. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició pots rectificar-ho al gust.

Suggeriment

Comença a preparar la fideuada seguint les instruccions. Quan l'aigua comenci a bullir, afegeix-hi musclos, gambes, rap trossejat i escamarlans, i deixa-ho coure el temps indicat. Si vols, pots posar la fideuada uns instants al forn i servir-la adornada amb llimones. També pots acompanyar-la amb una mica d'allioli.

Fàcil de preparar!

Vegeu-ne més