PURÉ DE PATATES AMB LLET

Puré de patates amb llet Nomen. El puré més cremós.
El puré de patates amb llet Nomen és un puré instantani de sabor cremós, deliciós com a primer plat i perfecte per a acompanyar carn, peix, verdura o ous.

És un puré en flocs molt fàcil de preparar, al foc o al microones, amb un exquisit sabor casolà i una textura finíssima.

A més de ser una de les guarnicions més habituals i preferides tant per nens com per adults, és un aliment molt ric en hidrats de carboni i baix en greixos.

A Nomen seleccionem acuradament els ingredients i utilitzem el procés d’envasament més adequat per oferir un producte amb un sabor excel·lent i amb totes les propietats nutricionals intactes.

PURÉ DE PATATES AMB LLET
Comparteix-ho!

Consells de preparació

No cal afegir-hi llet.

Preparació tradicional: En un cassó posa 1/2 litre d'aigua i un polsim de sal i porta-ho a ebullició. Quan bulli, retira el cassó del foc i afegeix-hi una cullerada de mantega. Aboca, suaument i d'una sola vegada, un sobre de puré de patates amb llet Nomen. Si vols, també pots afegir-hi un rovell d'ou o una clara d'ou batuda i barrejar-ho bé. Deixa-ho reposar uns segons i torna a remenar-ho fins a aconseguir un puré fi.

Preparació al microones: En un recipient per a microones posa 1/2 litre d'aigua, mantega i un polsim de sal. Aboca, suaument i d'una sola vegada, un sobre de puré de patates amb llet Nomen i, si vols, un rovell d'ou o una clara d'ou batuda. Barreja-ho bé. Escalfa-ho durant 3 minuts i remena-ho de nou fins a aconseguir un puré fi.

Vegeu-ne més