Copa de crema de xocolata a la menta

Categoria: Postres
Copa de crema de xocolata a la menta
30 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

1l de Beguda d'Arròs NOMEN o llet
100g de sucre
10g de cacau (4 cullerades)
40g de Sèmola d'Arròs NOMEN
2 branques de menta

EL·LABORACIÓ

Reservar 200ml (un got) de Beguda d’Arròs (o llet). Posar la resta dins d’una cassola amb el sucre i el cacau i portar a bulliment. Afegir la Sèmola d’Arròs i remoure mentre bull suaument.

D’altra banda, escalfar la Beguda d’Arròs reservada. Posar les branques de menta i deixar infusionar 2 minuts. Retirar la menta i afegir el líquid a la cassola amb sèmola.

Una vegada ha espessit lleugerament, posar la salsa en gots o bols individuals i deixar refredar a la nevera. Decorar amb una fulla de menta.

Comparteix-ho!