Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper
Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

240g de blat tendre NOMEN
½ bròquil
1 carbassó petit
100g de formatge feta a donats
Suc de ½ taronja
1 cullerada de mel
50ml d'oli d'oliva verge (5 cullerades)
Sal

EL·LABORACIÓ

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre amb una culleradeta de sal aproximadament 10 minuts. Escórrer i reservar.

Mentre es cuina el blat, rentar i tallar en trossos mitjans el bròquil i el carbassó. Preparar una paella ben calenta i saltejar les hortalisses amb un polsim de sal i una cullerada d’oli.

Fer una vinagreta barrejant el suc de taronja, la mel i 4 cullerades d’oli.

Ajuntar blat, bròquil i carbassó amb el formatge feta, i amanir amb la vinagreta.

Comparteix-ho!