Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper
Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g de Les Teves Receptes Vegetals
1 cogombre
2 préssecs de vinya
1 cunya de parmesà
6 cullerades soperes d’oli d’oliva
2 cullerades soperes de vinagre de poma
Sal
Pebre negre
Fulles d’enciam grans al gust
Pebre vermell dolç

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits.

3. Pelem els préssecs i els tallem a daus petits.

4. Amb l’ajuda d’un pelador fem tires de parmesà.

5. Preparem la vinagreta barrejant l’oli amb el vinagre i una mica de sal i pebre negre al gust.

6. En un bol barregem l’arròs juntament amb el cogombre, el préssec i la vinagreta. Barregem bé.

7. Disposem una fulla gran d’enciam a la base del plat i posem una ració de l’amanida d’arròs a sobre.

8. Decorem amb una mica de pebre vermell dolç per sobre i servim.

Comparteix-ho!