Aperitiu de boletes d’arròs

Categoria: Altres
Aperitiu de boletes d’arròs
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300 g d’Arròs Rodó Nomen
200 g de tonyina en llauna
70 g de formatge mozzarella
1 cullerada sopera de maonesa
1 cullerada d’herbes provençals
100 g de Pa Ratllat Nomen
3 ous
Sal
Oli d’oliva
Pebre vermell dolç

EL·LABORACIÓ

N_2017.01_receta_bolitas_arroz_paso1_micweb

1. Preescalfem el forn a 180ºC.

2. En una olla posem aigua i quan bulli afegim l’arròs. Un cop cuit el colem.

3. Barregem l’arròs cuit amb la tonyina, el formatge ratllat, la maonesa, les herbes provençals i sal al gust.

4. Ens untem una mica les mans amb oli d’oliva i formem boletes d’arròs.

5. Batem els ous.

6. Arrebossem les boletes d’arròs, primer per ou batut i després per pa ratllat.

N_2017.01_receta_bolitas_arroz_paso2_micweb

7. Coem les boletes d’arròs al forn a 180ºC fins que estiguin lleugerament daurades.

8. Disposem una goteta de maonesa a la base del plat i la bola d’arròs a sobre. Punxem uns escuradents sobre cada boleta, decorem amb una mica de pebre vermell dolç i servim.

N_2017.01_receta_bolitas_arroz_paso3_micweb

Comparteix-ho!