Arròs amb llet de coco i fruites

Categoria: Postres
Arròs amb llet de coco i fruites
De 20 min a 1h
Postres
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

100 gr d’arròs Rodó Extra NOMEN
400 ml de llet de coco sense sucre
200 ml de llet sencera
150 g de sucre
Pinya a rodanxes
1 Taronja
2 cc de melmelada de gerds
1 branca de canyella
1 mica de canyella en pols

EL·LABORACIÓ

Escalfem la llet de coco i de vaca amb la branca de canyella. Quan bulli incorporem l’arròs i reduïm el foc. Deixem coure a foc lent durant deu minuts. Incorporem el sucre, barregem bé, retirem del foc i deixem refredar.

Pelem i trossegem la taronja i les rodanxes de pinya.
Servim ben fred amb trossos de taronja, pinya, un pessic de canyella en pols i una culleradeta de melmelada de gerds al centre.

Una manera exòtica i diferent de fer un arròs amb llet casolà.

Bon profit!

Comparteix-ho!