Arròs amb llet i fruites

Categoria: Postres
Arròs amb llet i fruites
60 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

Arròs Rodó Extra Nomen
Llet
Llimona
Canyella
Sucre
Raïm
Móres
Menta
Nata líquida
Rovells d'ou

EL·LABORACIÓ

Es posa a escalfar l’arròs en una olla a foc lent, amb la llet, la pell de la llimona, la canyella i el sucre. Es remou perquè no s’enganxi. Una vegada fet, s’aparta perquè reposi.

Per fer la crema de menta, es bull la nata i després s’afegeix la menta. Es retira fins que refredi.

Per separat, es baten els rovells amb sucre i s’afegeix la nata amb la menta, es posa al foc fins que bulli.

Finalment, es posa en un recipient l’arròs amb llet, damunt un gra de raïm i una móra tallada en làmines i unes gotetes de crema de menta.

Recepta de Bea García (Barcelona), 1ª Més Votada #ChefNomen2016 (Juliol).

Comparteix-ho!