Arròs caldós amb gambes

Categoria: Caldós
Arròs caldós amb gambes
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

200 g d'arròs Les Teves Receptes de Cullera
8 gambes de Palamós
4 escamarlans
1 ceba
1 gra d’all
1 cullerada sopera de tomàquet en conserva
1 sèpia
1,5 litres de fumet de peix
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans.

2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes i els escamarlans. Retirem i reservem.

3. En la mateixa cassola sofregim la ceba tallada a daus molt petits durant 15 minuts. Salem al gust.

4. Afegim l’all ben picat i el tomàquet i coem durant 10 minuts més.

5. Afegim la sèpia tallada a daus molt petits i coem durant 10 minuts.

6. Afegim l’arròs i anacarem (cuinem durant un parell de minuts).

7. Afegim el brou i coem a foc mig durant 15-20 minuts més (fins que l’arròs estigui al nostre gust).

8. Afegim les gambes i els escamarlans i deixem coure un minut més.

9. Deixem reposar uns minuts i servim.

Comparteix-ho!