Arròs cremós amb pèsols

Categoria: Altres
Arròs cremós amb pèsols
35 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

4 tasses d’Arròs Ecològic Nomen
600-700 ml de caldo de verdures
2 alls tendres
1 porro
200 g de pèsols
1 cunya de parmesà
Oli d’oliv
Sal

EL·LABORACIÓ

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits.

2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament.

3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts.

4. Mentrestant, escalfem el caldo de verdures.

5. Afegim el caldo de verdures poc a poc i anem remenant de tant en tant. Coem durant uns 10 minuts.

6. Afegim els pèsols i el caldo necessari fins que el gra quedi cuit. Anem remenant durant la cocció.

7. Afegim el parmesà ratllat i coem durant un minut.

8. Servim l’arròs amb unes virutes de parmesà per sobre.

Comparteix-ho!