Assortiment de Sushi

Categoria: Menjar asiàtic i oriental
Assortiment de Sushi
Més de 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat alta

INGREDIENTS

500 grams d’arròs per a Sushi Nomen
1 cs de sucre blanc
1 cc de sal
50 ml de vinagre d’arròs
575 ml d’aigua
5 fulles d’alga nori
Ous de salmó
Salmó
Tonyina fresca
Peix mantega o rèmol
Formatge Philadelphia
Alvocat
Mango
Sèsam
Salsa de soja

EL·LABORACIÓ

Coem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre d’arròs, sal sucre a foc lent fins textura de xarop. Es barreja l’arròs amb el condiment amb espàtula.

Makis: es posa una alga sobre l’estoreta, a sobre s’hi posa una capa d’arròs i en la part inferior ingredients al gust (màxim tres). Enrotllem.
Uramaki: posem l’alga, arròs i sèsam. Girem, omplim al gust i enrotllem.
Nigiris: fem boles llargues i a sobre hi posem peix cru o a la planxa.
Gunkan: fem una bola d’arròs, l’emboliquem amb una tira ampla d’alga i a sobre hi afegim ous de salmó.
Tallem els makis i els uramaki a rodanxes i servim amb wasabi, salsa de soja i gingebre.

Comparteix-ho!