Bowl amb verdures de primavera

Categoria: Ideals per a tupper
Bowl amb verdures de primavera
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

150 g de Arrozísimo Ràpid Nomen
100 g pèsols frescos
8 espàrrecs verds
2 pastanagues
12 tomàquets cirerols
4 ous
4 cullerades soperes de blat de moro
1 fulla d’alga nori
1 cullerada de llavors de grosella
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els reservem.

3. Coem els espàrrecs verds a la planxa i els reservem.

4. Pelem les pastanagues i amb l’ajuda d’un pelador en fem tires.

5. Tallem els tomàquets cirerols per la meitat.

6. Bullim els ous durant 6 minuts. Els refredem i els pelem.

7. Barregem l’arròs amb un rajolí d’oli d’oliva i el salpebrem al gust.

8. Muntem el bowl disposant una base d’arròs. A sobre col·loquem els pèsols, els espàrrecs verds, el blat de moro, els tomàquets, les tires de pastanaga, l’ou partit per la meitat i acabem decorant amb unes tires d’alga nori i una mica de llavors de grosella.

Comparteix-ho!