Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

Categoria: Ideals per a tupper
Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa
40 minuts (+30 minuts de maceració)
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

120 g d’Arrozísimo Ràpid
2 cullerades soperes de miso marró
1 cullerada sopera de llavors de sèsam
300 g de tofu a daus
½ remolatxa cuita
40 g de formatge gorgonzola
1 cullerada sopera de julivert sec
Oli d’oliva

EL·LABORACIÓ

1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua.

2. En un bol barregem el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixem macerar durant un mínim de 30 minuts.

3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem i reservem.

4. Tallem la remolatxa i el formatge gorgonzola a daus molt petits.

5. En un bol barregem l’arròs amb el julivert sec i el formatge gorgonzola. Reservem.

6. Muntem les broquetes de tofu i les coem a la planxa amb una mica d’oli d’oliva.

7. Emplatem disposant les broquetes de tofu a un costat del plat i a l’altre la guarnició d’arròs amb uns daus de remolatxa per sobre.

Comparteix-ho!