Calamars farcits

Categoria: Altres
Calamars farcits
De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

250 grs d’arròs Bomba Nomen
1 ceba
1 gra d’all
4 calamars no massa petits
Sal
Oli
All i julivert picat
1 pebrot verd

EL·LABORACIÓ

Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els reservem.
Fem un sofregit amb la ceba, l’all i el pebrot i, quan estigui una mica rosset, i posem les aletes i les potes de calamar i ho deixem coure a foc ben baixet, quan està gairebé cuit hi podeu afegir una mica de la tinta que heu tret dels calamars perquè us agafi una mica de color fosc.
Ho barregeu amb l’arròs bullit.
Amb una cullereta, farciu els calamars i els tanqueu amb un escuradents.
Els coeu a la planxa i quan estiguin, hi tireu pel damunt un raget d’oli i un polsim d’all i julivert picat.

Comparteix-ho!