Carbassa farcida amb arròs integral i tocs de tardor

Categoria: Altres
Carbassa farcida amb arròs integral i tocs de tardor
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

200 g d'Arrozísimo Integral Nomen
2 carbasses allargades
200 g de bolets variats al gust
150 g de carn picada de vedella
40 g de panses
40 g de pinyons
Vi per a cuinar
1 magrana
Julivert fresc
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

EL·LABORACIÓ

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. Obrim les carbasses per la meitat i els hi traiem els fils i les llavors.

3. Pintem les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coem al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).

4. Mentrestant, posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 12 minuts. Colem i reservem.

5. Laminem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.

6. En una paella posem un bon raig d’oli d’oliva i coem la carn durant 10 minuts.

7. Afegim un rajolí de vi per a cuinar, les panses i els pinyons i deixem coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebrem i reservem.

8. Afegim l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coem tot junt durant un parell de minuts.

9. Buidem una mica la carbassa i la farcim amb la barreja de l’arròs.

10. Decorem amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i servim.

Comparteix-ho!