Costelles de porc lacades amb puré de patates

Categoria: Altres
Costelles de porc lacades amb puré de patates
50 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 racions de costella de porc (senceres o tallades)
1 ceba tendra
2 pastanagues
Puré instantani NOMEN
Oli d'oliva
400ml de most (2 gots)
Mel
Sal
Pebre negre
1 branca de canyella

EL·LABORACIÓ

Disposar dins d’una font de forn la costella untada en oli i salpebrada. També la ceba pelada i tallada en quatre, les pastanagues pelades i tallades en rodanxes i la branca de canyella. Regar tot amb el most i ficar al forn a 190ºC uns 30 minuts.

Treure la safata del forn, mullar les costelles amb el líquid de la safata – o amb una mica més de most si s’ha evaporat-, i pintar les costelles amb mel. Tornar al forn uns 10 minuts a 220ºC fins que les costelles quedin ben daurades.

Mentrestant, preparar el puré de patata al foc o al microones i salpebrar-ho al gust.

Servir la costella amb la guarnició de verdures i el puré de patates.

Comparteix-ho!