Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Categoria: Postres
Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada
40 minuts (+1h de repòs)
Postres
Per a 6 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

250 ml de Beguda d’Arròs amb Cacau
125 g de Farina Nomen
2 ous
25 ml d’oli d’oliva
Sal
100 g de mantega
Sucre glaç
2 pomes
2 peres
3 cullerades soperes de sucre

EL·LABORACIÓ

Per a la massa de crepes

1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal.

2. Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora.

3. Untem una crepera o una paella antiadherent amb una fina capa de mantega.

4. Posem una mica de massa a la paella o crepera i deixem coure uns minuts.

5. Donem la volta a la crep i la coem per l’altre cantó.

6. Repetim l’operació fins a acabar amb tota la massa de les crepes.

Per a la fruita caramel·litzada

1. Pelem i tallem a daus petits les pomes i les peres. Per tal que no s’oxidi la fruita i per donar-li un toc de sabor, podem exprimir el suc d’una llimona i barrejar-lo amb les fruites.

2. En una cassola posem la mantega i un cop estigui desfeta afegim els daus de fruita juntament amb el sucre. Coem durant 15 minuts aproximadament.

3. Deixem refredar.

Per acabar

Servim les crepes amb la melmelada i decorem amb una mica de sucre glaç.

Comparteix-ho!