Hamburgueses d’arròs salvatge

Categoria: Altres, Vídeo receptes
Hamburgueses d’arròs salvatge
60 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

200 g d’Arròs Salvatge Nomen
1 pastanaga
1 cullerada de postres de romaní
1 cullerada de postres de farigola
1 cullerada de postres d’all sec molt
4 fulles d’amanida grans
Brots tendres al gust (remolatxa, porro...)
1 cogombre
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

EL·LABORACIÓ

n_2016-12_video_receta_hamburguesa_arroz_micweb

1. Bullim l’Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de quedar força cuit). Colem i reservem.

2. Pelem i ratllem la pastanaga molt finament.

3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem la pastanaga durant 10 minuts.

4. En un bol gran barregem l’Arròs Salvatge cuit juntament amb la pastanaga, el romaní, la farigola, l’all i salpebrem al gust.

5. Ens untem les mans amb una mica d’oli d’oliva i formem les hamburgueses.

6. Coem les hamburgueses al forn a 180ºC durant 10-12 minuts (fins que quedin lleugerament daurades).

7. Pelem el cogombre a rodanxes.

8. Servim l’hamburguesa sobre una fulla d’enciam i decorem amb unes rodanxes de cogombre i uns brots tendres.

Comparteix-ho!