Llenties amb arròs i verdures

Categoria: Altres, Ideals per a tupper
Llenties amb arròs i verdures
45 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

200 gr d'arròs NOMEN
400 gr de llenties
2 cebes medines
1 gra d'all
1 fulla de llorer
1 pastanaga mitjana
150 gr de carabassa pelada
¼ pebrot vermell
¼ pebrot verd
1,5 l de brou de verdures
Germinat d'all per decorar

EL·LABORACIÓ

El primer serà coure l’arròs en mig litre d’aigua amb sal. Bullir uns 12 minuts aproximadament, colar i reservar per afegir posteriorment a les llenties.

A continuació, tallar totes les verdures en brunoise. Les tallarem molt petites i les reservarem en plats separats.

Després, posar a l’olla una mica d’oli d’oliva. Ofegar la ceba a foc mitjà. Afegir el gra d’all i cuinar uns 5 minuts més. Afegir els pebrots i, a continuació, la pastanaga i carabassa. Continuar la cocció fins que les verdures estiguin cuites.

Paral·lelament, bullir en una olla les llenties, prèviament rentades, amb la fulla de llorer i una mica de sal. El temps de cocció oscil·larà entre 40 i 50 minuts aproximadament.

Un cop estiguin les llenties cuites, escórrer i posar juntament amb les verdures i una mica del brou de cocció. Afegir l’arròs. Donar un bull, rectificar de sal i deixar reposar abans de menjar.

Decorar amb una mica de germinat d’all.

Comparteix-ho!