INGREDIENTS
150 gr de carabassa pelada
1,5 l de brou de verdures
Germinat d'all per decorar
EL·LABORACIÓ
El primer serà coure l’arròs en mig litre d’aigua amb sal. Bullir uns 12 minuts aproximadament, colar i reservar per afegir posteriorment a les llenties.
A continuació, tallar totes les verdures en brunoise. Les tallarem molt petites i les reservarem en plats separats.
Després, posar a l’olla una mica d’oli d’oliva. Ofegar la ceba a foc mitjà. Afegir el gra d’all i cuinar uns 5 minuts més. Afegir els pebrots i, a continuació, la pastanaga i carabassa. Continuar la cocció fins que les verdures estiguin cuites.
Paral·lelament, bullir en una olla les llenties, prèviament rentades, amb la fulla de llorer i una mica de sal. El temps de cocció oscil·larà entre 40 i 50 minuts aproximadament.
Un cop estiguin les llenties cuites, escórrer i posar juntament amb les verdures i una mica del brou de cocció. Afegir l’arròs. Donar un bull, rectificar de sal i deixar reposar abans de menjar.
Decorar amb una mica de germinat d’all.