Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all

Categoria: Altres
Magret d’ànec amb salsa de taronja i guarnició d’arròs a l’all
30 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

150 g d'Arrozísimo Nomen
2 dents d’all
2 magrets d’ànec
3 taronges
125 g de sucre
Sal Maldon
Oli d’oliva

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 18 minuts. Colem i reservem.

2. Laminem les dents d’all.

3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui calent afegim l’all. Coem durant un parell de minuts.

4. Afegim l’arròs i saltem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.

5. En una paella sense oli, marquem els magrets per la part del greix durant 4-5 minuts. Girem els magrets i els coem per l’altre costat durant 2 minuts. Reservem els magrets.

6. Tallem la pell d’una de les taronges a tires molt fines i preparem el suc de les 3 taronges.

7. En un caçó posem el suc, la pell de la taronja i el sucre, i deixem coure a foc suau fins que la salsa redueixi.

8. Tallem el magret a tires fines i el servim amb la salsa de taronja per sobre, un toc de sal Maldon i una guarnició d’arròs a l’allet.

Comparteix-ho!